15.02.2017, 20:36 UTC
(15.02.2017, 19:38 UTC)Qasz napisał(a):(15.02.2017, 19:35 UTC)Kyokushin napisał(a): Nie hejtuję, ale zdrowo-rozsądkowo mówię co i mi się podoba a co nie.
Grę lubię, bo wygrałem w nią kupę czasu, po którym można obiektywnie stwierdzić, co jest do poprawy.
Akurat odnosnie hate nie bylo w twoim kierunku, ale bardziej community na forum frontiera. Ta gra potrzebuje duzo do naprawy to fakt, ale oni nie maja budzetu 100+ baniek i nigdy nie bede miec.
Jezeli ktos lubi space simy to nie ma za bardzo wyboru, EVE, Elite i to wszystko na stan obecny. Wiec mozna smialo powiedziec ze Elita jest najlepsza w swoim gatunku i niedoscigniona na stan obecny ;
.... dopoki nie wyjdzie SC
Porównywanie Elite i EVE jest nie na miejscu, tym bardziej twierdzenie że ED jest najlepsze w gatunku space simów
. Osobiście jedyny aspekt w ED lepszy niż w EVE to zręcznościowy model lotu, kontrola joyem itp itd. Gdyby to było w EVE to na Elite nawet bym nie spojrzał. EVE ma niesamowitą mechanikę, aspekty mmo, społecznościowe, za to kontrola statku jest niemalże turowa ;P.Co do wyglądu outpostów - wyglądają tak jakby wszystkie zrobił jeden producent kosmicznych modułów. Pewnie zrobili 10 materiałów, kilkanaście modeli i mixują to ze sobą.
HoloMe - bardzo fajne. Teleprezencja mi się bardzo nie podoba i przez to martwi mnie przyszłość ED. To co Kyoku cały czas wałkuje, dotyczy tego że Frontier cały czas idzie po najmniejszej linii oporu. Wiecie jak garażowym studiem był CDP Red jak powstawał pierwszy Wiedźmin, a spójrzcie jak różnorodne lokacje stworzyli, ile contentu!