15.02.2017, 19:49 UTC
Kyo ma trochę racji w tym względzie. Stacje i outposty mogłyby być bardziej zróżnicowane, aczkolwiek... miałem długą przerwę, jak teraz wróciłem, to byłem w szoku po zobaczeniu ich interiorów, naprawdę ogromna zmiana na plus, wcześniej, jak Kyo pisał, widziałem tylko stacje normalne i "z palmami" w środku, teraz imho zaczyna to mieć charakter. Gorzej z zewnętrzami
Ja chętnie bym na przykład zobaczył trochę stacji zanidebanych, że śladami korozji itp. Tym niemniej absolutnie się nie zgodzę, że content nie rośnie, te zróżnicowanie wnętrz chociażby o tym świadczy.
Ale przede wszystkim: gram w to od czasów Frontiera i to zawsze był program, który wymagał wypełniania pustki kosmosu własnymi sposobami na imersję, własnymi narracjami. Stąd może dla mnie contentu jest dość już teraz, a jeśli coś ciągle dodają, to tym lepiej.
Ja chętnie bym na przykład zobaczył trochę stacji zanidebanych, że śladami korozji itp. Tym niemniej absolutnie się nie zgodzę, że content nie rośnie, te zróżnicowanie wnętrz chociażby o tym świadczy. Ale przede wszystkim: gram w to od czasów Frontiera i to zawsze był program, który wymagał wypełniania pustki kosmosu własnymi sposobami na imersję, własnymi narracjami. Stąd może dla mnie contentu jest dość już teraz, a jeśli coś ciągle dodają, to tym lepiej.