15.02.2017, 13:34 UTC
(15.02.2017, 13:25 UTC)TeddyPanda napisał(a): Mi się ogólnie patch podoba, fajny kreator postaci tylko szkoda że nie ma boob slidera. Ładne animacje, przypomina mi się nieco najnowsza civka. Przy samym kreatorze spędzę ze 4h jako fanatyk personalizacji. Imo jest to na poziomie jakiegoś black desert a Elite to przecież gra o lataniu w kosmosie statkiem kosmicznym. Nowa kamera jest super, zwłaszcza latanie z zewnątrz. Megashipy wyglądają fajnie i mam nadzieję, że skoro to statki to będą naprawdę latały np. po bańce i można będzie ten sam statek znaleźć po jakimś czasie w innym miejscu niż był. Dolphin jest słodziaszny
Z kolei dla osób, które w Elite widzą same negatywy - polecam przestać grać, to proste. Mi jak się coś nie podoba to np. w to nie gram tylko np. w coś innego gram se.
Co do Megaship'ów - mam nadzieję że nie okaże się że są to tylko przemieszczające się stacje... Jeśli tak to po co oni w ogóle marnują na to czas? Szczerze, mogliby by z tego zrobić jakieś grupowe bazy....
Co do "nie grania w Elite bo się nie podoba" gra swoje zalety ma, po mimo że ma też dużo wad i widać że devsi często upraszczają i idą na łatwiznę z developmentem.
Szczerze pierwsze wejście na statek multicrew w Star Citizenie, bądź ostatnie gameplay'e, wywołały we mnie dużo więcej ekscytacji niż najbardziej ekscytujące momenty w Elite...
Poza tym na chwilę obecną nie ED nie ma konkurencji, trzeba grać w to co jest i czekać, aż się poprawią albo pojawi się alternatywa.