Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other
Rainbow 
Chyba właściwe miejsce...  zapraszam do dzielenie się najlepszymi dowcipami, zabawnymi historiami - byle zwięźle i krótko Tongue... 

Pewna para w średnim wieku z północnej części USA, zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. 
Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. 
Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. 
Niestety omylił się o jedną literę. 
Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. 
Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona 
Temat: Jestem już na miejscu. 
- Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. 
PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.

Cool

Grupę zaginionych w dżungli na Nowej Gwinei polskich turystów odnaleziono idąc tropem klnących papug.

Cool

Nauczyciel historii wpada zdenerwowany do pokoju nauczycielskiego i mówi do dyrektora: 
- Ech, ta licealna 1A! Nie wytrzymam z tymi baranami! Pytam ich, kto wziął Bastylię, a oni krzyczą, że to żaden z nich! 
- Niech się Pan nie denerwuje - uspokaja dyrektor - może to rzeczywiście ktoś z innej klasy?

Cool
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez szarik - 05.02.2017, 23:13 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 13.02.2017, 13:14 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 14.02.2017, 07:21 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 19.02.2017, 20:41 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 13.03.2017, 12:33 UTC