05.02.2017, 09:28 UTC
Popatrzyłem wczoraj na Landfall, dostępne jako beta na Oculusie.
Wow! założyłem gogle i myślę "ktoś mi zrobił upgrade do 4K"
W końcu jest jakiś produkt, który został zrobiony z głową. Devsi użyli na przykład tekstur, które minimalizują efekt screen door, do tej pory zawsze od czasu do czasu widziałem przedmiot, który wyglądał dużo lepiej niż reszta, rzeczy takie jak w demo The Lab, w tym pokoju czarodzieja wisi taka zasłona na oknie i dla mnie ona wygląda prawie perfekcyjnie i w Landfall się zastanowili i zrobili i efekt powoduje opad szczeny
Są wybrane tekstury tak, że się niejako wplatają w siatkę pixeli i w rezultacie ona jest prawie niewidoczna. Autentycznie mam wrażenie, że mam dwa razy większą rozdzielczość.
Gra poza tym dla mnie taka sobie (trochę nie te lata, żebym się napalał na strzelające ludziki), w beta jest tylko trening i multi a mnie się nie chce grać online, ale podejrzewam, że i tak ja kupię jak wyjdzie, bo gości, którzy się tak postarali trzeba nagrodzić, żeby kontynuowali pracę. Samo przyglądanie się na to co się dzieje jest interesujące.
Wielki +rep i oznaka tego co nadchodzi i panowie, za rok będzie miodnie
Wow! założyłem gogle i myślę "ktoś mi zrobił upgrade do 4K"

W końcu jest jakiś produkt, który został zrobiony z głową. Devsi użyli na przykład tekstur, które minimalizują efekt screen door, do tej pory zawsze od czasu do czasu widziałem przedmiot, który wyglądał dużo lepiej niż reszta, rzeczy takie jak w demo The Lab, w tym pokoju czarodzieja wisi taka zasłona na oknie i dla mnie ona wygląda prawie perfekcyjnie i w Landfall się zastanowili i zrobili i efekt powoduje opad szczeny
Są wybrane tekstury tak, że się niejako wplatają w siatkę pixeli i w rezultacie ona jest prawie niewidoczna. Autentycznie mam wrażenie, że mam dwa razy większą rozdzielczość.Gra poza tym dla mnie taka sobie (trochę nie te lata, żebym się napalał na strzelające ludziki), w beta jest tylko trening i multi a mnie się nie chce grać online, ale podejrzewam, że i tak ja kupię jak wyjdzie, bo gości, którzy się tak postarali trzeba nagrodzić, żeby kontynuowali pracę. Samo przyglądanie się na to co się dzieje jest interesujące.
Wielki +rep i oznaka tego co nadchodzi i panowie, za rok będzie miodnie

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)