02.02.2017, 17:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2017, 17:53 UTC przez Yata_PL.)
Widze ze częsć osób lubi generlizować lub szufladkować innych .Mi się patch w głównych założeniach jako tako podoba , nie podoba mi sie kolejne pójście na łatwiznę z tele...tubisiami . Jak już nie ma tzw "space legs" to mogli machnąć obrazek kantyny i zapraszanie buddiego przy świńskim ryju w stacji. A tak mamy pokrętne i niespójne z całością wytłumaczenie.
Tak jak Baton napisał wsiądę do tej kolejki na Kasprowy bo jakie mam opcje ?
Edit : wykoncypowałem sobie ze natychmiastowe niezależne od lokalizacji MultiCrew jest związane z
ciągle nie rozwiązanym problem z instancjami... dlatego przy 12 osobach będziemy mieć często "Where is Jimmy ?"
po kliku próbach "reconnect" lub skoku skrzydła Jimmy wróci, nie trzeba wracać po niego na stacje
Mniej sapania ze nie działa na ED forum...Spryciarze
Edit nr 2 : tak samo jest trybami solo/grupa/open - taki podział niezmiennie musi trwać , łatwiej rozładować graczy pomiędzy instancjami.
Reasumując smród sieciowy polegający amazononie i peer2peer bedzie spowijał każde kolejne patche...
Tak jak Baton napisał wsiądę do tej kolejki na Kasprowy bo jakie mam opcje ?
Edit : wykoncypowałem sobie ze natychmiastowe niezależne od lokalizacji MultiCrew jest związane z
ciągle nie rozwiązanym problem z instancjami... dlatego przy 12 osobach będziemy mieć często "Where is Jimmy ?"
po kliku próbach "reconnect" lub skoku skrzydła Jimmy wróci, nie trzeba wracać po niego na stacje

Mniej sapania ze nie działa na ED forum...Spryciarze

Edit nr 2 : tak samo jest trybami solo/grupa/open - taki podział niezmiennie musi trwać , łatwiej rozładować graczy pomiędzy instancjami.
Reasumując smród sieciowy polegający amazononie i peer2peer bedzie spowijał każde kolejne patche...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.