31.01.2017, 19:40 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2017, 19:43 UTC przez Yata_PL.)
(31.01.2017, 18:53 UTC)Baton napisał(a):W tej chwili boli mnie pod łopatką , chcesz podrapać ?(31.01.2017, 16:59 UTC)Yata_PL napisał(a):Cytat:Baton I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy))))
Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon
Tutaj akurat nie do końca sie zgadzam, odkrywcy wykazuja sie cierpliwością i z poświeceniem przemierzaja galaktyke w poszukiwaniu super widoków, wrażeń i ujec zdjęciowych , przy takim podejściu ilość exploratorow może zmaleć , a ci co mieli w planach ruszenia w dane mijsca nasyca swoje oczy w statku kolegi nie kiwajac palcem .
Co Ciebie boli, że tam nie leciałem dwa tygodnie, bo naprawdę nie kumam?
. No dobra żarty na bok, żeby bylo jasne nie ma problemu z tym jak grają inni , ale mam problem z mechaniką gry zaburzająca imersje i uproszczeniami zabijającymi namiastki realizmu na który sie powołują często Devsi, a to co podałem jako przykład w przypadku eksploratorów może doprowadzić spadku wylotów na exploracje wielu osób czyli tych osób którzy ja mieli w planach. 1 statek z 3 osobami które doskoczą na chwile "poczuć" to i owo to co innego niz 3 ASPy wylatujące robiące swoja trase.Moim zdaniem budowany od 2.2 lore ( np rift , ruiny itp) i cale odkrywanie galaktyki zwolni przy takiej mechanice. Co innego gdy zgarniamy gościa z stacji i wysadzamy na stacji lub popełnia on sepuku na statku bo mu sie znudził lot na exploracji i "magicznie" choc wolałby escapepoda ( wiem nie do zrobienia na ta chwile) sie odradza tam gdzie go zabraliśmy , tyle ze się na to nie zanosi...
I jak ktoś napisał w tym wątku , można mnie zaliczyć do cyt. "imersjooszolomów" ( nawiasem mowiac 2gi czlon tego zwrotu obniża jakość tej dyskusji) Telepresence do mnie nie przemawia , tak jak wcześniej planowany instance shiptransfer , jak to sie skończyło wszyscy wiemy.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.