20.01.2017, 20:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.01.2017, 20:20 UTC przez Yata_PL.)
(18.01.2017, 10:03 UTC)Baton napisał(a):(17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a): [quote pid='54379' dateline='1484655188']dobra pewnie z poczatku zrobia tylko tryb obserwatora z haraczem 2~16 % w zależności od rangi... ewentulnie bedziemy mogli przełaczyc swiatełka w kokpicie ;-)
[dream mode off]
Yata, ja tam chętnie mogę z Tobą latać jako obserwator ( staram się być grzeczny i nie nazywać Cię szoferem ;

[/quote]
Baton , VIPow nie woze, za bardzo kapryszą

zlozylem podanie do Zawiszy jak mnie przyjmna to mozesz mnie nazywac nawet Space Uber

(18.01.2017, 08:57 UTC)Shamoth napisał(a):(17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a):(17.01.2017, 12:13 UTC)Shamoth napisał(a): A teraz wyobraź sobie roomscale lanparty i multicrew... pół godziny pacania się po łapach kto siądzie za sterami a kto będzie podziwiał widoki
pragnę sprostować ze na jednym z Fdev livestreamów z Q&A zapowiedziano ze gracz dołączający do załogi nie będzie siedzieć biernie i się przyglądać , ma być możliwość operowania systemami statku , wyznaczanie trasy na mapie galaktyki, wskoczenie w Fightera a być może pokusza sie o operowanie bronią... Może byc sporo pozytywnych emocji , jak ktoś grał w oldskulkowy B17 Flying fortes to wie o co chodzihmm taki obrotowy MC zawieszony od spodu był tez w Falconie Millenium, przeszczepiając na jezyk Elity - "Manual/Crew Multicannon Turret Module" ?
[dream mode off]
dobra pewnie z poczatku zrobia tylko tryb obserwatora z haraczem 2~16 % w zależności od rangi... ewentulnie bedziemy mogli przełaczyc swiatełka w kokpicie ;-)
Było by bardzo miło, mogę parzyć kawę jeśli w końcu będzie można kupić i zamontować ekspres w statku
czyli taki job simultor w elite ? genialne
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.