07.01.2017, 18:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2017, 18:24 UTC przez Dr.Kobayashi.)
Wiecie co ? tak oglądam ten filmik ju zktóryś raz i zacząłem się zastanawiać czy to oby napewno Thargoidzi.
Być może właśnie spotkani zostali Guardiani ?!? ( ich nazwa sugeruje, że mieliby nam pomagać, lub bronić przed atakującymi Thargoidami)
Dlaczego uważam, że mogą to być Guardiani?
1 Statek przed skokiem ma jedynie 60% paliwa ( 40 sekunda zanim padł HuD)
2 po skoku, spawnuje się Conda, sadzi z rakiet, beam'a, i pulsów.
3 Potem spawnuje się statek "kwiatek" i zielonym promieniem strzela do statku autora
... następnie..
4 Po restarcie/powrocie zasilania na statku widać, że paliwo jest juz zatankowane do pełna
5 pomimo ostrzału z wrogiej kondy na "naszym statku" nie ma zadnych, choćby najmniejszych uszkodzień, nawet tarcze nie są choćby lekko nadgryzione
6 atakująca Konda w magiczny sposób znika ... czyżby została teleportowana ?
7 wrogi statek nie atakuje, nie przechwytuje, nie robi zupełnie nic... troche jakby chciał pomóc po czym odlatuje w siną dal
To jedynie moje obserwacje na podstawie filmiku.
Być może właśnie spotkani zostali Guardiani ?!? ( ich nazwa sugeruje, że mieliby nam pomagać, lub bronić przed atakującymi Thargoidami)
Dlaczego uważam, że mogą to być Guardiani?
1 Statek przed skokiem ma jedynie 60% paliwa ( 40 sekunda zanim padł HuD)
2 po skoku, spawnuje się Conda, sadzi z rakiet, beam'a, i pulsów.
3 Potem spawnuje się statek "kwiatek" i zielonym promieniem strzela do statku autora
... następnie..
4 Po restarcie/powrocie zasilania na statku widać, że paliwo jest juz zatankowane do pełna
5 pomimo ostrzału z wrogiej kondy na "naszym statku" nie ma zadnych, choćby najmniejszych uszkodzień, nawet tarcze nie są choćby lekko nadgryzione
6 atakująca Konda w magiczny sposób znika ... czyżby została teleportowana ?
7 wrogi statek nie atakuje, nie przechwytuje, nie robi zupełnie nic... troche jakby chciał pomóc po czym odlatuje w siną dal
To jedynie moje obserwacje na podstawie filmiku.

.png)