18.12.2016, 15:54 UTC
(18.12.2016, 03:10 UTC)Adix napisał(a): Doczekałem się klucza closed alpha dla Soul Keepera
Właśnie ściągam a że jest już 4AM to stestuję pewnie jutro i dam znać co i jak
OK, więc tak...
Grafika naprawdę dobra. Refleksy na wypolerowanych powierzchniach robią robotę

Mechanika jeszcze trochę do poprawy. Chodzenie jest raczej za wolne ale jak mówię - to jest alpha więc na pewno będą zmiany.
System czarów ciekawy. Kontrolery dobrze i poprawnie reagują na "rysowanie" symboli zaklęć.
Jeśli chodzi o wydajność to na mojej konfiguracji wszystko działało płynnie w wymaxowanymi ustawieniami w grze oraz na SSx2.0 (choć gra i bez podkręcania SS wygląda bardzo ładnie - w sumie to różnica nie jest aż tak duża, żeby podwyższać SS no chyba, że masz duży zapas mocy to proszę bardzo...)
Ogólnie zapowiada się ciekawie :
smoki latają, zioną ogniem - typowe fantasy RPG. Dostępne w alphie lokacje są mroczne więc ciężko powiedzieć jak będzie wyglądał słoneczny dzień jeśli w ogóle takowy będzie ale wszystko jest wykonane na silniku Unreal4 więc możliwości są a producent pokazuje to dostatecznie dobitnie w lokacjach, które udostępnił w alphie.Zdecydowanie jedna z najładniejszych gier na VR do tej pory. Każdemu kto ma możliwość testowania polecam choć closed alpha została już zamknięta
Ja sam dostałem klucz już poza programem od kolesia z HELM (producent) tylko dlatego, że do niego napisałem a on okazał się spoko gościem.

Generalnie jest na co czekać. Zobaczymy co pokaże beta i w końcu Release. ;D

![[Obrazek: 33911.png]](http://inara.cz/data/sigs/33/33911.png)