10.12.2016, 16:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2016, 16:37 UTC przez Yata_PL.)
(10.12.2016, 15:13 UTC)Baton napisał(a):Nie no spoko, ja to sobie wszystko wymyśliłem i zbudowałem w swojej głowie(10.12.2016, 14:53 UTC)Yata_PL napisał(a): Wiele razy tez pisales ze nie jesteś specjalnie zainteresowany ta generacja googli z powodu czytelnosci obrazu i ze bedziesz czekał .Nigdzie nie pisałem czegoś takiego, cały czas jestem bardzo zainteresowany, po prostu mam wątpliwości , a że czytelność obrazu jest kiepska to prawda, nie znaczy że mnie to powstrzyma :o) Zbudowałeś sobie w swojej głowie jakiś obraz mnie jako Potwora AntyVR całkiem niesłusznie.

" Teraz mnie namawiajcie na VR
Choć widziałem, że pracują na bezprzewodowym, nawet do vive jakiś gadżet już wchodzi, więc może poczekam z rok "Nie jest moim celem wbijanie szpilek w Twojego forumowego Avatara. Wiec juz poprzestanę w tych cytatach

Z Onwardo podobnych może na początek DOOM 3 BFG i oraz pakiet VorpX - VorpX podbno dobrze działa z Fallout 4 ( zaimplementowany head tracking) http://www.vorpx.com/supported-games/
Ja osobiscie czekam na oficjalny port Fallouta na Viva.
Edit : Zamówiles kontrolery ? bo to jest kwestia podstawowa do grania razem w crossplatformowe gry jak Onward
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.