19.01.2016, 08:16 UTC
Roccat Kave mam, polecam kazdemu. Jakosc dzwieku bardzo dobra (niskie mogly by byc nieco lepsze, ale to mozna podbic w windzie). 5.1 z uzyciem 3 glosnikow w jednej sluchawce daje piekny efekt przestrzennego dzwieku. Dobrej jakosci, odczepiany mic tez jest na plus.
Sa potezne, dobrze siedza na glowie I ladnie lykaja cale ucho do sluchawki (dla mnie to wazne, nie moge zdzierzyc jak sluchawka zgniata mi malzowine
)
Maly panelik kontrolny daje nam szybki dostep do regulacji wysokich, srednich I niskich I jeszcze paru bajerow.
Jedyne co mi przeszkadza, to waga tych sluchawek. Maja taki maly minus, ze na palaku w miejscu gdzie siedza na naszej glowie, zamiast jednolitej gabki/poduszki maja trzy 'kwadraty' obite skaja. Przy sesjach 6h+ ze wzgledu na swoja wage, zaczynaja wbijac sie w glowe I powoduja dyskomfort.
Ale to tylko jeden maly minus. Polecam kazdemu Kave'y. (ja zreszta maniak Roccata jestem
)
Zdravim
Sa potezne, dobrze siedza na glowie I ladnie lykaja cale ucho do sluchawki (dla mnie to wazne, nie moge zdzierzyc jak sluchawka zgniata mi malzowine
)Maly panelik kontrolny daje nam szybki dostep do regulacji wysokich, srednich I niskich I jeszcze paru bajerow.
Jedyne co mi przeszkadza, to waga tych sluchawek. Maja taki maly minus, ze na palaku w miejscu gdzie siedza na naszej glowie, zamiast jednolitej gabki/poduszki maja trzy 'kwadraty' obite skaja. Przy sesjach 6h+ ze wzgledu na swoja wage, zaczynaja wbijac sie w glowe I powoduja dyskomfort.
Ale to tylko jeden maly minus. Polecam kazdemu Kave'y. (ja zreszta maniak Roccata jestem
)Zdravim

.png)