06.12.2016, 12:05 UTC
(05.12.2016, 09:44 UTC)Tesu napisał(a): Z kolei zielona synteza byla dla mnie zbyt utopijna.
Mógłbym wybrać zieloną gdyby wszyscy się po niej nie świecili jak choinki

(05.12.2016, 12:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ano nie grałem. Naczytałem się trochę średniawych opinii, szczególnie jeśli chodzi o zakończenie właśnie (bez spoilerów)
To co jest imo najlepsze w ME to świetnie napisane postacie. To nie główna oś fabularna ale związek z naszymi postaciami pchają nas cały czas do przodu. Jestem skłonny stwierdzić, że npce takie jak Garrus Vakarian, Mordin Solus, Urdnot Wrex, Liara Tsoni, Thane Krios itd to najlepszy zestaw towarzyszy jaki dostaliśmy w grach ever.
(05.12.2016, 13:22 UTC)Yautja napisał(a): Otwarte przestrzenie i crafting jak najbardziej istniały więc już w serii
Ale talk jak cały czas powtarzam - gra się na nich tak bardzo nie skupiała jak będzie się skupiac w typowo zbierackiej - craftingowej Andromedzie. To, ze takie elementy istniały to oczywiste, w każdej grze teraz istnieją. Różnica polega na tym jak bardzo wchodzą w mechanikę. Ile w trakcie gry poświęciliśmy czasu na skanowanie? W sumie? Godzinę?
(05.12.2016, 13:44 UTC)Reaveler napisał(a):
Niesamowicie cieszę się z powrotu Mako do Mass Effecta!
Ja też kocham mako
Łazik z Elity to dla mnie takie mako 2.0

)
![[Obrazek: Mako+it+s+like+a+drunk+rhino+but+with+je...081707.gif]](http://static.fjcdn.com/gifs/Mako+it+s+like+a+drunk+rhino+but+with+jets+and_87d2e3_4081707.gif)