02.12.2016, 17:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2016, 18:00 UTC przez TeddyPanda.)
(02.12.2016, 17:01 UTC)Haji-me napisał(a): Tadek trochę hejtujesz, a nawet jeszcze nie grałeś.
Dlaczego krytykę postrzegasz jako hejt?
(02.12.2016, 17:01 UTC)Haji-me napisał(a): Zbieractwo też się pojawiało wcześniej i nie mów mi, że żmudne skanowanie powierzchni planet prezentowało się lepiej. Swoją drogą potrafię sobie to uzasadnić tym, że jesteśmy w innej galaktyce, samotni, zdani tylko na siebie i na to, co sami nazbieramy.
Nigdzie nie napisałem, że prezentowało się lepiej. Napisałem z kolei, że we wcześniejszych ME gra nie była skupiona wokół skanowania planet i zbieractwa i craftingu. Andromeda z kolei na taką grę jest promowana, wystarczy posłuchać tego co mówią twórcy i obejrzeć gameplay.
(02.12.2016, 15:11 UTC)Reaveler napisał(a): oh, to Ty nie wiesz że żeby Shepard przeżył ME3 trzeba mieć conajmniej 90% przygotowania galaktyki a żeby to osiągnąć trzeba zrobić prawie wszystkie questy poboczne? Nie wiem jak Ty ale ja czuję że to jest jednak bardzo duży element gry...
Masz na myśli takie questy poboczne jak misja z Jack z ośrodku szkolenia biotyków czy misje takie jak ta ze sztandarem pierwszego regimentu, które dawały może 5 punktów przygotowania galaktyki i nie trzeba było ich kończyć wszystkich żeby mieć pozytywne zakończenie (tym bardziej po extended cut). Czy o misje n7, które były całkiem przyjemne?

. Swoją drogą potrafię sobie to uzasadnić tym, że jesteśmy w innej galaktyce, samotni, zdani tylko na siebie i na to, co sami nazbieramy.