02.12.2016, 12:49 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2016, 12:50 UTC przez TeddyPanda.)
(02.12.2016, 12:40 UTC)Reaveler napisał(a): Moim zdaniem - narzekacie...nie było zbieractwa i craftowania? Ktoś już zapomniał o skanowaniu planet w poszukiwaniu surowców![]()
Był on na tyle marginalny, że dało się go przeżyć.
(02.12.2016, 12:40 UTC)Reaveler napisał(a): Narzekacie na wygląd walk a ja z kolei mam odczucie że tak to powinno wyglądać - dynamika, dużo akcji, mało campienia za osłonami, chyba po raz pierwszy pójdę częściowo w biotykę (i swoją drogą - ponoć nie ma być sztywno ustalonych klas, można rozwijać co się chce i ewentualnie dostawać bonusy za odpowiednią ilość punktów wpakowanych w "drzewko")
To kwestia gustu mi się nie podobają, wielu ludziom się nie podobają.
(02.12.2016, 12:40 UTC)Reaveler napisał(a): Narzekacie na otwarty świat a chyba zapominacie ile pierr... było z poszukiwaniami niektórych rzeczy w ME3 gdzie trza było zaiwaniać od systemu do systemu żeby znaleźć jakiś głupi artefakt potrzebny do wykonania zadania...
J.w. te rzeczy były całkowicie opcjonalne i gra się na nich NIE koncentrowała tak jak mamy w przypadku Mass Effect Inkwyzycji.
(02.12.2016, 12:40 UTC)Reaveler napisał(a): Więc do wszystkich guru którzy po trailerach znają już całą fabułę i wiedzą jaka ta gra będzie - weźcie na wstrzymanie z tym hatowaniem wybranych rozwiązań, poczekajcie aż gra wyjdzie i wtedy wydajcie werdykt, bo po trailerach tak naprawdę nic nie da się powiedzieć na 100%
Jasne, że widać wystarczy spojrzeć na to chłodnym okiem. Przemyśleć czym chwalą się developerzy (a chwalą się zbieractwem i craftingiem), obejrzeć gameplay i mamy obraz gry. Sytuacja podobna do NMS, kto uważnie śledził zapowiedzi ten wiedział, że gra będzie niewypałem to samo z mafią 3 i innymi potworkami. Wszystko widać.