16.11.2016, 11:49 UTC
(15.11.2016, 12:25 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Tylko pobieżnie przejrzałem, ale bardzo podoba mi się, że jeżeli squad leader nie będzie wydawał rozkazów, to zostanie zamieniony na pierwszego gracza, który poprosił o rozkazPrzetestowalem to i jest ok, ale z zastrzezeniami. Brakuje jakiegos wyraznego (najlepiej glosowego) komunikatu, ze zostalo sie squad liderem. Wczoraj dwukrotnie mi sie zdarzylo, ze dolaczylem do jakiegos randomowego squadu, a w polowie meczu zorientowalem sie, ze to ja nim dowodze. Mozliwe, ze informacja o tym zostala wyswietlona na ekranie kiedy prosilem o rozkazy, ale w ferworze walki patrze na akcje i nic takiego nie zauwazylem.
Udalo mi sie wbic assaultem 10 poziom i uzyskac dostep do ostatnich unlockow szturmowca. Ten Hellriegel jest bardzo przyjemny w obsludze, ma bardzo pojemne magazynki i niewielki odrzut podczas strzelania. Jedyny minus to ilosc magazynkow, bo sa tylko dwa i czesciej niz przy innych broniach musze szukac supporta z paczka amunicji. Na medyku zostal mi niecaly poziom do ostatnich unlockow, przed weekendem powinny juz byc. Za to gra snajperem idzie mi jak krew z nosa, bo uwazam, ze w meczu powinno byc ich jak najmniej, a na dodatek preferuje walke kontaktowa, a nie kampe i strzelanie z duzej odleglosci do nieswiadomych mojej obecnosci przeciwnikow.