(01.11.2016, 21:47 UTC)Adix napisał(a): @Yata - Jakiego masz tego niereferenta? Myślę o przesiadce z 1070 na 1080 i tak się zastanawiam co wybrać choć przyznam, że mam jakieś typy...
@Adix Palit SuperJet Stream - w tym przypadku stosunek cena do spec. mnie urzekła + sensowne OC ( dodalem od siebie+200 na core i w trybie boost ma 2047), sama marke niezbyt cenie... Możliwe ze Asus to lepszy wybór. Dobrze kombinujesz wg. tego porównania https://www.youtube.com/watch?v=HUW7YnwfzGs wygląda na to ze możesz zyskac jakies 18~20 FPSów .
BTW Miałem dziś totalny opada szczeny po zakupie AeroFly FS2 i nocnym lotem nad SanFrancisco - polatalem F18, Airbusem 320, Boeningiem 737 i 747 - ciągle beta ale niesamowite wrażenia, najlepsza imersja jak dotąd z wszystkich gier VR oraz sam silnik tego sima jest mocny tj. olbrzymia mapa, perfekcyjne zrobione AA, renderowanie bez najmniejszego shimeringu, wszystko czytelne, można grac na max detalach i SS 1.7 bez dropienia FPSow , dostajemy rówznież osobny suwaczek do skali ! Chce tak w Elite
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.