[ReShade] RootsExplo - autorski preset ReShade
Niby ReShade to tylko DLL, ale jak sie wczesniej z nim bawilem czy probowalem wgrac np. SweetFX, to Norton mi go blokowal za probe dokonania zmian w bibliotekach DirectX. Dalem sobie spokoj.
Teraz gram glownie w goglach, wiec zastanawiam sie, czy jest w ogole sens dalej probowac z ReShade. Niby GTX 970 dosc dobrze radzi sobie z ED, ale z jakims spadkiem fps to by sie wiazalo.

Co do koloru GUI to ja aktualnie latam z wlasnorecznie ustawionym niebieskim z elementami zoltego, ktory najbardziej mi pasuje wizualnie do kokpitow tych kilku roznych imperialnych "C", ktore posiadam. Nie mam problemu z niebieskimi facjatami ludzi zlecajacych mi zadania, bo w moich najwidoczniej w jakis sposob nietypowych ustawieniach kolorystycznych GUI ich wizerunki wcale mi sie nie wyswietlaja. Wink Jednak od kilku dni siedze juz tylko w ASPX robiac misje dla Federacji, powinienem wiec chyba wrocic do standardowych kolorow interfejsu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [ReShade] RootsExplo - autorski preset ReShade - przez Tesu - 20.10.2016, 10:51 UTC

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości