19.10.2016, 10:03 UTC
Dla nie zdecydowanych i tych którzy nie słyszeli o tym:
Jeśli wykupicie sobie Origin Access za 4€/miesiąc dostajecie 10 godzin BF1 jako trial dostępne już od wczoraj. Po paru dniach anulujecie sobie Origin Access, wracacie do swojego konta i po sprawie. Ponoć osiągnięcia zostają jak kupicie grę więc po aktywacji kluczyka ranga etc. powinny być zachowane. Może w takim razie warto wypróbować i wtedy zdecydować...
Ja sobie pogram już dziś
Jak Pueblo napisał wyżej, najczęściej klucze są wysyłane dzień przed premierą. Ja w większości kupuje w cdkeys bo mają najlepsze ceny wg mnie i zawsze mam grę na czas.
Jeśli wykupicie sobie Origin Access za 4€/miesiąc dostajecie 10 godzin BF1 jako trial dostępne już od wczoraj. Po paru dniach anulujecie sobie Origin Access, wracacie do swojego konta i po sprawie. Ponoć osiągnięcia zostają jak kupicie grę więc po aktywacji kluczyka ranga etc. powinny być zachowane. Może w takim razie warto wypróbować i wtedy zdecydować...
Ja sobie pogram już dziś

(19.10.2016, 08:23 UTC)Robinus napisał(a):(19.10.2016, 08:20 UTC)2M1R napisał(a): Gram pl będzie wysyłać klucze od 15:00 w Piąteką... Akurat wrócę z rehabilitacji
Aaaaa czyli to z założenia nie wysyłają przed premierą?
Myślałem, że wbiję klucz na ORIGIN a oni go dopiero odblokują po premierze. Nie miałem takiej informacji na fabrykakluczy.
Jak Pueblo napisał wyżej, najczęściej klucze są wysyłane dzień przed premierą. Ja w większości kupuje w cdkeys bo mają najlepsze ceny wg mnie i zawsze mam grę na czas.
![[Obrazek: mwqa7tM.png]](http://i.imgur.com/mwqa7tM.png)