16.08.2016, 14:21 UTC
Mam w tej grze 658h, samotnie, we dwóch, w kilkunastu, we trzech, i w 58 osób.
Zabawa jest wspaniała, niesamowity materiał na rolplejowanie. Ustawienie servera jest najważniejsze, bo można spaprać przyjemność z gry , kiedy żeby lvl wskoczył mnożnik jest ustawiony na 0.01 masakra, i ostatnio niestety taka moda panuje na serverach.
Nic dziwnego, ludzie chcą maksymalnie wydłużyć przyjemność z gry . Ale dla mnie to extrema i przesada.
osobiście uważam że to pościg za byciem NAJ. Siepaczem w lśniącej zbroi.
A moim zdaniem nie to jest najbardziej wartościowe w tej grze.
Modelowanie otoczenia to polowa sukcesu, jak pisałem najwspanialsza w tej grze jest możliwość interakcji na poziomie RPG.
Grałem na serverze gdzie ludzie porozumiewali się tylko na zasadach rpg i było wypas. Mogłem ale nie rozwijałem postaci do poziomu kamiennego zamku bo chciałem zrobić małą osadę z tawerną, i hodowlą koni. Spaprali server wprowadzając dziki mnożnik by wyścig zbrojeń miał sens.
Są servery gdzie ludzie graja bez atakowania siebie nawzajem, chyba że na ustawce. Ale brakuje tam właśnie RPGowania.
Reasumując.
LIF YO wspaniałe narzędzie dla RPG
Mistrz gry może spawnowac dzikei zwierza ( niewiele ale można im twardość podnieść) wcielać się w jakieś postacie i zlecać zadania. \itd itp.
jednak jak wszystkie tego typu gry ilość graczy jest najważniejsza.
Im więcej znajomych uznających zasady tym lepiej.
Ktoś kiedyś powiedział że to minecraft dla dorosłych :
miał wiele racji.
Wersja MMO jest w fazie beta - dla super uber zasłużonych, bodaj za rok będzie otwarta beta, ale nie spodziewam się tam nic bardziej ambitnego niż zbijanie się w kupki i zbiorowe batelfieldowanie... nic dla mnie.
A jak się można bawić?
sami oceńcie
Aha... ostrzegam jeśli ktoś już złapie bakcyla... żegnaj świecie... no life.
Zabawa jest wspaniała, niesamowity materiał na rolplejowanie. Ustawienie servera jest najważniejsze, bo można spaprać przyjemność z gry , kiedy żeby lvl wskoczył mnożnik jest ustawiony na 0.01 masakra, i ostatnio niestety taka moda panuje na serverach.
Nic dziwnego, ludzie chcą maksymalnie wydłużyć przyjemność z gry . Ale dla mnie to extrema i przesada.
osobiście uważam że to pościg za byciem NAJ. Siepaczem w lśniącej zbroi.
A moim zdaniem nie to jest najbardziej wartościowe w tej grze.
Modelowanie otoczenia to polowa sukcesu, jak pisałem najwspanialsza w tej grze jest możliwość interakcji na poziomie RPG.
Grałem na serverze gdzie ludzie porozumiewali się tylko na zasadach rpg i było wypas. Mogłem ale nie rozwijałem postaci do poziomu kamiennego zamku bo chciałem zrobić małą osadę z tawerną, i hodowlą koni. Spaprali server wprowadzając dziki mnożnik by wyścig zbrojeń miał sens.
Są servery gdzie ludzie graja bez atakowania siebie nawzajem, chyba że na ustawce. Ale brakuje tam właśnie RPGowania.
Reasumując.
LIF YO wspaniałe narzędzie dla RPG
Mistrz gry może spawnowac dzikei zwierza ( niewiele ale można im twardość podnieść) wcielać się w jakieś postacie i zlecać zadania. \itd itp.
jednak jak wszystkie tego typu gry ilość graczy jest najważniejsza.
Im więcej znajomych uznających zasady tym lepiej.
Ktoś kiedyś powiedział że to minecraft dla dorosłych :
miał wiele racji.Wersja MMO jest w fazie beta - dla super uber zasłużonych, bodaj za rok będzie otwarta beta, ale nie spodziewam się tam nic bardziej ambitnego niż zbijanie się w kupki i zbiorowe batelfieldowanie... nic dla mnie.
A jak się można bawić?
sami oceńcie

Aha... ostrzegam jeśli ktoś już złapie bakcyla... żegnaj świecie... no life.
![[Obrazek: KGLUisFt.jpg]](http://i.imgur.com/KGLUisFt.jpg)