22.06.2016, 07:22 UTC
Teach, nie chodzi mi paranoidalne zachowanie - bo wiem że wszystkiego i tak nie powstrzymam.
Jednak, zamiast pokazywać całą gołą d.... mogę pokazać tylko pół pośladka...
Przed NSA też nie uciekam raczej.
Dane komórkowe, jasne, operator może mnie namierzyć przez BTS... ale już dostawca nawigacji - nie. Wystarczy że wyłączę GPS lub go nie włączę i mam zblokowane(programowo) namierzanie po BTS.
Konta na "fejsiku" itp nie mam, nie kręcą mnie takie rzeczy.
Nie klikam w każde g.... na horyzoncie, co jest teraz bardzo popularne.
Raz jeszcze, po polsku: proszę mi nie pisać że "ukryj się pod ziemią jak chcesz itd" - bo to naprawdę mnie nie przekonuje.
Więcej, dla mnie takie podejście jest dla mnie co najmniej nierozsądne.... łagodnie mówiąc.
Każdy ma własną filozofię, cenie swoją prywatność i zamierzam jej bronić - oczywiście, flaków sobie z tego powodu nie wypruje...
Jednak, zamiast pokazywać całą gołą d.... mogę pokazać tylko pół pośladka...

Przed NSA też nie uciekam raczej.
Dane komórkowe, jasne, operator może mnie namierzyć przez BTS... ale już dostawca nawigacji - nie. Wystarczy że wyłączę GPS lub go nie włączę i mam zblokowane(programowo) namierzanie po BTS.
Konta na "fejsiku" itp nie mam, nie kręcą mnie takie rzeczy.
Nie klikam w każde g.... na horyzoncie, co jest teraz bardzo popularne.
Raz jeszcze, po polsku: proszę mi nie pisać że "ukryj się pod ziemią jak chcesz itd" - bo to naprawdę mnie nie przekonuje.
Więcej, dla mnie takie podejście jest dla mnie co najmniej nierozsądne.... łagodnie mówiąc.

Każdy ma własną filozofię, cenie swoją prywatność i zamierzam jej bronić - oczywiście, flaków sobie z tego powodu nie wypruje...