14.06.2016, 11:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2016, 11:11 UTC przez GutenbergPL.)
(14.06.2016, 10:59 UTC)TomTom Zwierz napisał(a):(14.06.2016, 10:48 UTC)GutenbergPL napisał(a):(14.06.2016, 10:43 UTC)TomTom Zwierz napisał(a): Tak, nawet jak nie pokazuje młynka oczekwiania, to słychać w tel pikanie, że skanuje. Mi właśnie tak zrobił i już nawet nie rich icy tylko icy (jest w ogóle RICH ICY)?
Przecież przy opisie planety masz "pristine"... to się odnosi też do ringa...
Chyba że już zgłupłem... a masz gdzieś, przy jakimkolwiek ringu, opis "pristine cośtam"? Czy tylko przy planetach samo "pristine"?
Przy opisie planety masz wyszczególnione pierścienie - tak. Przy nich jest opis metalic / rich metalic /pristine metalic / icy / rocky. Za faktem przamawia efekt kopania. 180 tonowa ładownia a tylko 1 czy dwa diamenty z 3-4 godzin kopania.
No chyba że ja jestem leszcz i może coś nie widzę, ale kopanie było nędzne - do tego z ciekawszych to tylko bromlite i wodorotlenek litu - reszta syf.
Hmmm, właśnie sprawdziłem przez mapę, 10 systemów gdzie występują planety z ringami.
Są "pristine", "major", "cammon" - przy opisie planety, tuż nad opisem ringu.
Przy ringu jest tylko "mettalic", "metal rich", "rocky" itd.
A diamenty są rzadkie, to fakt. W Volcay wykopałem raz 5szt, a na następnymi dwoma razami - ani jednej.
EDIT: próbowałem zeskanować powtórnie Volcay 8 - dalej jest tak samo....