29.05.2016, 20:33 UTC
(29.05.2016, 17:21 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Jeśli mamy obrany za cel prospektora którego wbiliśmy w asteroidę, pośród starych informacji typu 20% Painitu, pojawiła się kolejna informacja.
Material content; low, medium itd.
Bez obawy, nie oznacza to że tego Painitu jest mało czy dużo. Poza metalami i minerałami ze skał wypadają również... tak Materiały czyli to co do tej pory można było zdobyć strzelając do kamyków na powierzchni planet. Zakładka Inventory > Materials.
Własnie zawartości tych "materiałów" dotyczy ten "wskaźnik" (iron, sulphur, nickiel).
Nie zdziwcie się jeśli w czasie kopania nagle collectory przestaną działać. Sprawdzacie inventory a tam pełno miejsca, sprawdzasie rafinerię, miejsce jest. O co chodzi?!?
Sprawdźcie też zakładkę Inventory > Materals bo tam mogliście osiągnąć maksimum czyli 600 sztuk. Wywalcie te najbardziej powszechne typu Iron, Sulphur czy Nickiel.
(29.05.2016, 17:21 UTC)RADKO707 napisał(a): Cała to trochę za dużo ale jakieś 1/2 do 3/4 będzie wsam raz.
Gdy kopałem po staremu to brałem 240/320. No ale jeśli się kopie i bierze wszystko to się zgodzę.
Ja kopię 3xP i śmiecie wyrzucam, stąd moje zalecenie.
Kopcie sobie co chcecie i gdzie chcecie... ale.
Painit na Maskelyne Vision jest skupowany po 70k!
Średnia galaktyczna to 40k. Wiem że kopać u Kuun-Lan jest fajnie ale u nich Painit wart jest tylko 20k!
A który to system ?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

![[Obrazek: 24648.jpg]](https://inara.cz/data/sig/24/24648.jpg)