25.05.2016, 10:35 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.05.2016, 10:42 UTC przez Grzechu789.)
Jak dla mnie będzie to bardziej na zasadzie Space Engineers ale podane w formie MMO. Fajna koncepcja, ale poczekamy zobaczymy. Od czasu kiedy Star Citizen wywołał prawdziwy boom na akcje crowdfundingowe i sporo developerów poszło w ten sam sposób na skróty to mamy lepsze i gorsze akcje jak i lepsze i gorsze projekty. Teraz już to nie budzi takich emocji jak kiedyś i spora część społeczności przejechała się na niekończących się obietnicach i produktach, które pozostawiały wiele do życzenia (o ile same nie pozostawały w niekończącej się wersji alpha/beta).
Jak to ktoś kiedyś powiedział "dzisiaj nie robią takich gier jak kiedyś, a jak zrobią, to za połowę gry płacisz zanim ona wyjdzie, grasz w nieskończoną wersję, a jak wyjdzie to i tak musisz drugie pół dokupić w formie kilku[nastu] DLC[...]"
Poczekamy zobaczymy, zapowiada się ciekawie ale nie ona pierwsza i nie ostatnia. Będą konkrety to będzie można wszcząć bardziej szczegółową dyskusję moim zdaniem ;p
P.S. Aczkolwiek muszę przyznać, ze screeny wyglądają obiecująco. Ciekaw jestem jak działa mechanika gry. SC też wygląda ładnie na screenach za to mechanika kuleje.. ED z kolei ma kilka błędów, wydaje się puste (zapełni się pewnie dopiero wraz z kolejnymi sezonami) za to mechanika i działanie stoi na wysokim poziomie (jak na moje oko)
Jak to ktoś kiedyś powiedział "dzisiaj nie robią takich gier jak kiedyś, a jak zrobią, to za połowę gry płacisz zanim ona wyjdzie, grasz w nieskończoną wersję, a jak wyjdzie to i tak musisz drugie pół dokupić w formie kilku[nastu] DLC[...]"
Poczekamy zobaczymy, zapowiada się ciekawie ale nie ona pierwsza i nie ostatnia. Będą konkrety to będzie można wszcząć bardziej szczegółową dyskusję moim zdaniem ;p
P.S. Aczkolwiek muszę przyznać, ze screeny wyglądają obiecująco. Ciekaw jestem jak działa mechanika gry. SC też wygląda ładnie na screenach za to mechanika kuleje.. ED z kolei ma kilka błędów, wydaje się puste (zapełni się pewnie dopiero wraz z kolejnymi sezonami) za to mechanika i działanie stoi na wysokim poziomie (jak na moje oko)
![[Obrazek: AmqzlzA.jpg]](http://i.imgur.com/AmqzlzA.jpg)
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...