15.03.2024, 06:58 UTC
(14.03.2024, 23:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Muszę się zabrać za tego NMS-a w końcuZazdraszczam Wam zaawansowania! Dawajcie jakieś fotki, albo osobny wątek zróbcie. Jak tak dalej pójdzie, to TWH wejdzie oficjalnie do NMS
Śledzę Wasz projekt z zainteresowaniem!
Zapraszamy, zapraszamy.
A jeśli faktycznie też chcesz od czasu do czasu zabawić się z nami to jest to ostatni dobry moment.
We wtorek 19.03 kończy się najnowsza Ekspedycja, Omega. Osobiście bawiłem się tak sobie, bo taki powrót do rzeczy które robiłem 5 lat temu średnio mnie fascynuje. Ale trzreba uczciwie przyznać że dużo sobie przypomniałem. Jest duże ułatwienie, możesz przygotować sobie sporo materiałów które ułatwią Ekspedycję, z zapasami jest do zrobienia w dwa wieczory. Pytaj na kanale DC, powiemy Ci co i jak zabrać ze sobą na tą ekspedycję.
Dość ciekawe nagrody, Berło Atlasa do zgarnięcia i ładny stateczek.
A poza tym świetnie się tu razem bawimy, ostatnio np. Husarze Podróżnicy bawili się w strzelanie do kosmicznych straszydeł na opuszczonym Frachtowcu zawieszonym w zimnej pustce kosmosu. Naprawdę tam było zimno.
A w kwestii fotek z gry, chodzi mi po głowie poproszenie o jeszcze jeden kanał na DC w tym celu, tylko albo prawie tylko do ciekawych fotek. W tym który już mamy ciasno jest niesamowicie.
Pozdrawiam
Istota Podróżująca Detson

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

Zazdraszczam Wam zaawansowania! Dawajcie jakieś fotki, albo osobny wątek zróbcie. Jak tak dalej pójdzie, to TWH wejdzie oficjalnie do NMS ![[Obrazek: 51626.jpg]](https://inara.cz/data/sig/51/51626.jpg)