(28.12.2023, 22:24 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a jakies szczegóły ? chociaz jeden???
Wsiadamy na mojego fleet carriera. ( dokujesz u mnie swoim wybranym stateczkiem ) Robimy jeden skok . I wysiadamy. Jedna z czarnych dziur jest calkiem niedaleko. Ogladamy, itp. itd. Eksplorujemy uklad i wracamy
Miejsce odlotu obojetne. Moge stanac gdzies blisko. Wystaeczy szczegolow ?
(29.12.2023, 06:10 UTC)GIMAKA napisał(a):15 min trwa przygotowanie carriera do skoku, dlatego15 min w jedna strone + -(28.12.2023, 22:24 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a jakies szczegóły ? chociaz jeden???
Wsiadamy na mojego fleet carriera. ( dokujesz u mnie swoim wybranym stateczkiem ) Robimy jeden skok . I wysiadamy. Jedna z czarnych dziur jest calkiem niedaleko. Ogladamy, itp. itd. Eksplorujemy uklad i wracamy
O ile sie nie myle mozemy tam rowniez upolowac targoidow. Na xbox chyba tak bylo. Takze w trybie hard nie polecam. W kilku damy rade, Anakonda oraz Federal Corwet sam zrobilem tam osiagniecie. Tutaj chwilowo nie mam ciezkiego sprzetu .
(29.12.2023, 06:10 UTC)GIMAKA napisał(a):(28.12.2023, 22:24 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a jakies szczegóły ? chociaz jeden???
15 min trwa przygotowanie carriera do skoku, dlatego15 min w jedna strone + -
O ile sie nie myle mozemy tam rowniez upolowac targoidow. Na xbox chyba tak bylo. Takze w trybie hard nie polecam. W kilku damy rade, Anakonda oraz Federal Corwet sam zrobilem tam osiagniecie. 10 szt ubilemTutaj chwilowo nie mam ciezkiego sprzetu . Brak motywacji. Ale to sie moze zmienic jak polatam z kims w skrzydle, . Podobno fajnie to dziala.

Tutaj chwilowo nie mam ciezkiego sprzetu . Brak motywacji. Ale to sie moze zmienic jak polatam z kims w skrzydle, . Podobno fajnie to dziala.