The Winged Hussars - Forum
Black Hole - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Black Hole (/showthread.php?tid=7149)

Black Hole - GIMAKA - 28.12.2023

Witam i o zdrowie pytam  jak zwykle Wink
Taka mala propozycja jest  ,zeby zrobic cos wspolnie  .  Wspolna wycieczka z tymi co jeszcze nie widzieli  lub z tymi korsarzami co juz widzieli  i chieliby ponownie lub dla towarzystwa polatac tam i siam.  Moga byc i jedni i drudzy Biggrin
Cala eskapade  jeden przystanek autobusem   , powrot zasponsoruje ja ( busa oczywiscie tez uzycze z przyjemnoscia ) . Nie potrzeba na to wiele czasu. Tam i powrot pol godzinki. No a ile bedziemy chcieli tam polatac to juz sie zobaczy 
Bedzie bardzo milo jesli znajda sie chetni . 
Termin ?  Moze byc dzisiaj, moze byc jutro.  Do uzgodnienia. 
Pozdrawiam

RE: Black Hole - MAGNUM354 - 28.12.2023

a jakies szczegóły ? chociaz jeden???

RE: Black Hole - GIMAKA - 29.12.2023

(28.12.2023, 22:24 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a jakies szczegóły ? chociaz jeden???

Wsiadamy na mojego fleet carriera. ( dokujesz u mnie  swoim wybranym stateczkiem ) Robimy jeden skok . I wysiadamy.  Jedna z czarnych dziur jest calkiem niedaleko.  Ogladamy, itp. itd.  Eksplorujemy uklad i wracamy Smile
Miejsce odlotu obojetne. Moge stanac gdzies blisko. Wystaeczy szczegolow ? Wink

(29.12.2023, 06:10 UTC)GIMAKA napisał(a):
(28.12.2023, 22:24 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a jakies szczegóły ? chociaz jeden???

Wsiadamy na mojego fleet carriera. ( dokujesz u mnie  swoim wybranym stateczkiem ) Robimy jeden skok . I wysiadamy.  Jedna z czarnych dziur jest calkiem niedaleko.  Ogladamy, itp. itd.  Eksplorujemy uklad i wracamy Smile
15 min trwa przygotowanie carriera do skoku, dlatego15 min w jedna strone + - 
O ile sie nie myle mozemy tam rowniez  upolowac targoidow.  Na xbox chyba tak bylo.  Takze w trybie  hard nie polecam. W kilku damy rade, Anakonda oraz Federal Corwet  sam zrobilem tam osiagniecie. Tutaj chwilowo nie mam ciezkiego sprzetu  .

(29.12.2023, 06:10 UTC)GIMAKA napisał(a):

15 min trwa przygotowanie carriera do skoku, dlatego15 min w jedna strone + - 
O ile sie nie myle mozemy tam rowniez  upolowac targoidow.  Na xbox chyba tak bylo.  Takze w trybie  hard nie polecam. W kilku damy rade, Anakonda oraz Federal Corwet  sam zrobilem tam osiagniecie. 10 szt ubilem  Cool Tutaj chwilowo nie mam ciezkiego sprzetu  . Brak motywacji. Ale to sie moze zmienic jak polatam z kims  w skrzydle, . Podobno fajnie to dziala. 

RE: Black Hole - MAGNUM354 - 29.12.2023

za thargoidów podziekuje, nie mam statku nawet do zwykłej walki Smile

RE: Black Hole - GIMAKA - 29.12.2023

(29.12.2023, 15:48 UTC)MAGNUM354 napisał(a): za thargoidów podziekuje, nie mam statku nawet do zwykłej walki Smile

Nie ma problemu . Ja tez mam srednia ochote na walki Biggrin .  Jakis tam podrasowany vajperek,.  
Ale jest zla wiadomosc. Nie ma chetnych wiec chyba polece sam :Biggrin

RE: Black Hole - MAGNUM354 - 29.12.2023

chyba szybciej znajdziesz chętnych na kanałach głosowych na discordzie, zamiast czekać pół dnia albo wiecej na odpowiedź to możesz w kilka minut si edowiedzieć Smile

RE: Black Hole - GIMAKA - 30.12.2023

(29.12.2023, 17:28 UTC)MAGNUM354 napisał(a): chyba szybciej znajdziesz chętnych na kanałach głosowych na discordzie, zamiast czekać pół dnia albo wiecej na odpowiedź to możesz w kilka minut si edowiedzieć Smile

Dzięki Smile Wszystko w swoim czasie