24.09.2023, 06:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2023, 06:58 UTC przez MAGNUM354.)
problem w tym ze Frontier nie umie w nową funkcjonalność, mógłbym zapłacic za kolejne DLC, ale na pewno nie nie płaciłbym im co miesiac kwoty o wartości całej gry . Nigdy nie daliby rady wprowadzać co miesiac nowej, duzej zawartosci która by DZIAŁAŁA prawidłowo - w efekcie otrzymałbys grę która ciągle nie działa jak SC
róznica taka że w SC nie musisz płacić co miesiąc.
A ty sam, nie spodziewałbyś się z eskoro co miesiąc kupujesz gre od nowa , to co miesiąc chciałbyś nowe rzeczy prawda?
No chyba ze chetnie byś płacił co miesiąc takie pieniądze, w zamian za nowe malowania albo drobne zmiany raz na trzy lata...
I nie , Elite nie da się rozwijać w nieskończoność, wiele rzeczy w grze nie ma bo silnik na to nie pozwala.
A ponieważ nie odpisałeś mi na informacje które ci podałem , o tworzeniu Odyssey, o punktach wydobywczych minerałów na powierzchniach planet - jakbyś wogule nie widział moich wpisów - tylko w kółko zadajesz jedno pytanie na punkcie którego się zafiksowałeś: ( bo wydaje ci się ze ED to taka super gra z nieograniczonym rozwojem ) że jak widzę opcję tworzenia nowej funkcjonalności ?
No to odpowiadam: nie widzę.
i podam ci kolejny trzeci już przykład :
VR nie działa kiedy wysiadasz ze statku, i przechodzisz w tryb pieszy.
Kolejny przykład na to z eani silnik gry nie daje rady wszystkiego, i że Frontier nie umie w nowe funcjonalności.
róznica taka że w SC nie musisz płacić co miesiąc.
A ty sam, nie spodziewałbyś się z eskoro co miesiąc kupujesz gre od nowa , to co miesiąc chciałbyś nowe rzeczy prawda?
No chyba ze chetnie byś płacił co miesiąc takie pieniądze, w zamian za nowe malowania albo drobne zmiany raz na trzy lata...
I nie , Elite nie da się rozwijać w nieskończoność, wiele rzeczy w grze nie ma bo silnik na to nie pozwala.
A ponieważ nie odpisałeś mi na informacje które ci podałem , o tworzeniu Odyssey, o punktach wydobywczych minerałów na powierzchniach planet - jakbyś wogule nie widział moich wpisów - tylko w kółko zadajesz jedno pytanie na punkcie którego się zafiksowałeś: ( bo wydaje ci się ze ED to taka super gra z nieograniczonym rozwojem ) że jak widzę opcję tworzenia nowej funkcjonalności ?
No to odpowiadam: nie widzę.
i podam ci kolejny trzeci już przykład :
VR nie działa kiedy wysiadasz ze statku, i przechodzisz w tryb pieszy.
Kolejny przykład na to z eani silnik gry nie daje rady wszystkiego, i że Frontier nie umie w nowe funcjonalności.

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)