07.09.2023, 14:34 UTC
Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody