14.05.2023, 21:09 UTC
(14.05.2023, 15:14 UTC)polam napisał(a): Cześć
Marek, rocznik 76. Z zawodu jestem dyrektorem, od zawsze praca w korpo. Dwojka dzieci 20 i 17 lat, prawie odchowane, więc mam więcej czasu na granie w gry.
Od zawsze zafascynowany sci-fi, wychowany na starwars.
W elite zacząłem grać w grudniu 22, zachęcony przez syna jako "gra w kosmosie w oczekiwaniu na starfield".
Początki byly bardzo frustrujące. Po obejrzeniu setek poradników na YT udało się ruszyć z miejsca i usamodzielnić.
Po opanowaniu handlu przyszedł czas na mining, potem eksploracje a obecnie 90% mojej gry to bounty hunting. Combat to ostatnia ranga na drodze do triple elite. Po osiągnięciu end-game-money szukam świeżej motywacji do regularnego logowania się do gry.
O polskiej frakcji dowiedziałem się z poradników na YT już wcześniej, ale czekałem z dołączeniem do TWH na transfer z ps4 na pc. Co się dokonało w tym miesiącu.
Moją stacją macierzystą jest Magnus w EZ Aquari (11ly od Sol). Teraz czekam na rozkazy z dowództwa TWH i będę latać tam gdzie się najbardziej przydam.
Do zobaczenia w kosmosie!
No właśnie, a wystarczyło ściągnąć instrukcję do gry, wydrukować i przeczytać. Dużo mniej frustrujące by było. Bez tych setek poradników na YT.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)