LORE [CMDR RUSAŁKA] Dziennik pokładowy misji "Czerwona Panda".
DATA: 20.04.3309
STATEK: [TWHE] ANDROMEDA
SYSTEM: MUANG
FAZA: ZAKOŃCZENIE

Do dopięcia do akt misji Czerowna Panda. 

To już nie była ta znana dobrze znana jej rzeczywistość, którą znała i pokochała te prawie 3 lata temu, kiedy trafiła do tej społeczności poniekąd zachęcona przez Pandę, trochę przez CMDR Rzemysława. Wiedziała, ze zmiany sa potrzebne, ale ostatnie były na tyle przytłaczające, ze miała już powoli dosyć. Wypełniła swoją misję w Skrzydlatej Husarii, odkupiła dane Pandy, ba! Nawet wypełniła więcej niż pierwotnie zakładała... Została margrabią, założyła swoje Skrzydło... ah nie wiedziała, ze będzie ogarniać bigos i uczyć młodych pilotów. Było jej przykro kiedy sprzątała swoją kajutę na Andromedzie i zbierała swoje statki by przenieść je na swoje własne lotnisko. Cóż ktoś musi zgasić ostatni światło.... 

A tak serio to dziękuję Wam, za te prawie 3 lata spędzone razem. Może nie znałam Was wszystkich, może nie latałam w jednym teamie. Może nie wszyscy mnie lubili, ale wszystkich lubić się nie da. Przecież, jestem rusałką! Nauczyłam się wiele, utkłam swojego pierwszego thargoida. Ale demony mają to do siebie, ze wolą przebywać samotnie. 

Czy jest mi przykro? 
Trochę tak, ale nie sądziłam, że to wszystko potoczy się tak, jak się stało. Ale jak to mówią.... źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz. 
Mam nadzieję, ze nawiązane znajomości przetrwają. Przecież nie jesteśmy tylko wirtualnymi avatarami. 

Panie, nie dajcie się tu! 
Przyjemnością było z Wami latać! 

Zatem odkładam grabie do mieszania w garze, zamykam na klucz biuro TWH24 zabierając ostatnie pudła. I wypisuje się z grafiku w husarskiej akademii. 

Do Zobaczenia, kiedyś tam w kosmosie. 

o7 Rusałka. 

@Scarlet Yuri proszę o odpiecie rang i rangi Husarskiej. 
"Tam gdzie diabeł nie może, tam Rusałkę poślą."

[Obrazek: XfrpR3P.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [CMDR RUSAŁKA] Dziennik pokładowy misji "Czerwona Panda". - przez Rusałka - 20.04.2023, 15:18 UTC