15.06.2021, 06:37 UTC
(08.06.2021, 14:14 UTC)Misiakus Pluszov napisał(a):(02.06.2021, 23:05 UTC)SaWiD napisał(a): Witam, Czy oferta jeszcze aktualna ?
Mam tylko parę pytań co do tematu tego drona.
1700zł brzmi jak ładna cena, Pytanie zaś brzmi inaczej.
Za tak dobrego drona ile zapłaciłeś oryginalnie?
Ponadto opcjonalne pytanie dotyczy powodu sprzedaży, Osobisty powód czy usterka ?
I jak rozumiem odebranie osobiście i wręczenie gotówki do ręki to nie jest jedyna opcja tak jak napisane lecz jest to wysoce preferowane zaś jest to możliwe aby się dogadać czy jest to absolutność ?
Nie, żebym koledze sprzedającemu coś marudził... Ale za taką cenę można kupić Mavic Mini Fly More Combo - dron sporo bvardziej zaawansowany i z lepszą (znacznie) kamerą, gimballem etcAktualnie w MediaEkspercie po 1799zł... Nowy z gwarancją. Do nowego drona od zakupu masz ileś tam dni na zakup "ubezpieczenia" (od DJI, nie sklepu) - POLECAM
W razie nawet fizycznego zniszczenia czy utopienia - wystarczy wrak odzyskać i za ułamek ceny dostaniesz nowego (działa, sprawdzone, nurkowanie w rzece do końca życia w pamięci zostanie ;P ). Napisałbym, że dla nowego pilota wręcz jest to obowiązkowe - bo nie CZY a KIEDY go rozwalisz
Jak każdy...
Sparków już DJI nie robi. Używane z komplecie "fly more combo" chadzają po ok 1300-1400zł. Nowe jak były dostępne/produkowane to był wydatek około 2500-2800zł za "fly more combo".
Wiec odpowiadam po kolei:
tak aktualna, cena do negocjacji, byłem na urlopie wiec niestety nie odpisywałem
mnie ten dron z całym zestawem wyszedł 3k
powód sprzedaży (cytuje): "Zrób cos z tym dronem leży i miejsce zawala, nie latasz a tylko zabawki sobie kupujesz i później leżą ..."

oczywiście jest możliwość wysyłki ale wolałbym unikać aby nie było później jakiegoś kwasu (jako zapalony motocyklista moge podwiezc "prawie" wszędzie w ramach przejażdżki
) Przy okazji sprawdziłem wszystkie baterie były ładowane max 16 razy wiec wylatał ok 16h
a co do ceny to tak jak pisałem do negocjacji i w sumie cena jest tez wyjaśniona powodem