13.04.2021, 10:14 UTC
Gram w ED czwarty rok, początkowo zaczęło się zupełnie samodzielnego grania swoim tempem. Jak zrobiłem trzecie Elite, stwierdziłem, że zabawa się na tym nie skończy i zacząłem odblokowywać wszystkie bronie w power playu, technologie u brokerów i pierwszy raz dostałem łomot na CQC. W sensie - dotrzeć w tej grze we wszelkie możliwe miejsca. I zacząłem być pod wrażeniem, jak dobra jest interakcja z poszczególnymi graczami, choćby z poziomu Facebooka.
Z czasem zacząłem szukać interakcji z ludźmi, którzy też grają, ogarnąłem rejestrację do Mobiusa, zacząłem czytać rzeczy o ED na Facebooku, na ED Community i ED Anarchy. Tam co roku dostawałem pocztówkę świąteczną od Husarzy, więc ciężko było nie zrobić jakiejś ograniczonej chociażby kwerendy o polskiej grupie ED.
Ogarnąłem dzisiaj formularz rekrutacyjny na Inarze, więc to jest drugie pewne źródło sposobu trafienia tutaj.
Z czasem zacząłem szukać interakcji z ludźmi, którzy też grają, ogarnąłem rejestrację do Mobiusa, zacząłem czytać rzeczy o ED na Facebooku, na ED Community i ED Anarchy. Tam co roku dostawałem pocztówkę świąteczną od Husarzy, więc ciężko było nie zrobić jakiejś ograniczonej chociażby kwerendy o polskiej grupie ED.
Ogarnąłem dzisiaj formularz rekrutacyjny na Inarze, więc to jest drugie pewne źródło sposobu trafienia tutaj.