07.04.2021, 20:57 UTC
(07.04.2021, 20:43 UTC)radas96 napisał(a): To jak już wszyscy chwalą się, jak dotarli do husarskiego forum to w moim przypadku wyglądało to tak:
Kiedy jeszcze nie posiadałem gry oglądałem sobie po Twitchu różne streamy polaków - a tak po prostu by se popatrzeć jak latają bez większego zagłębiania się w szczegóły. Jak wszyscy wiemy bądź niektórzy się właśnie dowiadują, kiedyś Epic rozdawał Elitkę więc jak i masa ludzi przypisałem sobie grę do konta a niech sobie wisi w bibliotece. I w tym momencie jak już gra sobie wisiała w bibliotece pojawia się cała husarska otoczka mej przygody dzięki poznaniu na Twitchu CMDR Rusałki, która przypomniała mi przecież ja mam Elitkę i tak dzięki niej dowiedziałem się o istnieniu społeczności Husarzy a Rusałka z Lenuchem praktycznie wprowadzili mnie w świat Elite oczywiście posiłkując to poradnikiem roots_rat'a. Finalnie dzięki temu, że na samym starcie kariery to Husarze zaznajomili mnie: Co; Z czym; Jak i Do czego, postanowiłem dodać swoją cegiełkę do tej społeczności a w tym samym podziękować tej społeczności za Przyjazne wprowadzenie do gry.
z gorącymi pozdrowieniami dla Róży, Lenucha i całej reszty nie wymienionych husarskich przyjaciół.
Miło Cię zobaczyć w husarskich progach!
"Tam gdzie diabeł nie może, tam Rusałkę poślą."

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)