28.05.2020, 07:20 UTC
Albo np. kosmiczna kolej...
Taki transport jak UK<->Francja tylke, że tutaj nie pociąg w tunelu pod kanałem La Manche Bańka <-> jakieś odległe systemy
ja np. elsploracji nie lubię w dużych ilościach dzisiaj wróciłem bo dla Paulina musiałem się oddalić o 5tyś Ly to było to dla mnie już męczące a co dopiero jak bym miał skakać 22k Ly... ja dzisiaj mam ochotę postrzelać, jutro być może górnictwo... a taki wylot jak wczoraj sie oddaliłem o 5k to dzisaj musiałem wrócić nie mogłem sobie od razu do górnictwa przejść.
Więc myślę, że dużo jest ludzi którzy poszli by na taki układ bo np. lubią eksplorację a inni jak ja nie za bardzo przepadają za explo powyżej 2k
Taki transport jak UK<->Francja tylke, że tutaj nie pociąg w tunelu pod kanałem La Manche Bańka <-> jakieś odległe systemy
ja np. elsploracji nie lubię w dużych ilościach dzisiaj wróciłem bo dla Paulina musiałem się oddalić o 5tyś Ly to było to dla mnie już męczące a co dopiero jak bym miał skakać 22k Ly... ja dzisiaj mam ochotę postrzelać, jutro być może górnictwo... a taki wylot jak wczoraj sie oddaliłem o 5k to dzisaj musiałem wrócić nie mogłem sobie od razu do górnictwa przejść.Więc myślę, że dużo jest ludzi którzy poszli by na taki układ bo np. lubią eksplorację a inni jak ja nie za bardzo przepadają za explo powyżej 2k