Fotel do grania, mój prototypowy tuning fotela z IKEA :)
(04.02.2020, 21:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a ręką po prostu tego blatu się nie da odsuwać ? po co sobie życie utrudniac ?
Bardziej mnie intersuje jak ty tego laptopa i joja razem z tymi kablami na ten blat stawiasz jak już usiądziesz.. chyba że jakieś esy floresy robisz z całym tym sprzętem już na blacie.. ?

Nie da się odsówać, pytanie zbędne bo widać jak jest zamocowane Smile a esów floresow zadnych robic nie musze, poprostu zdejmuje blat razem z laptopem, wstaje i zakladam blat spowrotem, nie martwie sie tez czy laprop moze sie zsunac podczas operacji bo robie to uwarznie no i laptop, joj maja dodatkowo gumki antypoślizgowe co utrudni zsunięcie sie, no i tez nie zapominaj ze to prototyp, wiem ze uwielbiasz szukać dziury w całym wiec uprzedze cie na kilka dodatkowych uwag Smile, blat musi byc pod kontem nie tylko dla wygody, gdyby byl prosto nie wcisnol bym nóg pod blat, no i musi byc w chwili obecnej montowane na jakis bolec (obecnie śrube), bo jest to zamocowane praktycznie na samym końcu podłokietników, dzieki temu mam zabezpieczenie ze blat "nie fiknie" do przodu ze wszytkim, gdybym był spawaczemi a nie stolarzem zapewne bym cos wyspawał sobie, a tak musze kombinować z drewna. Jak wymyśle patent na to żeby odsówac blat bez ryzyka ze sie przechyli caly fotel do przodu to uwierz mi zrobie to Smile (co nie znaczy ze pomysłow nie ma, ten też w chwili obecnej jest najlzejszy Smile, nie chce zeby fotel wazyl caly 50kg Smile )
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Fotel do grania, mój prototypowy tuning fotela z IKEA :) - przez Rzemysław - 04.02.2020, 22:07 UTC