Kubusiowy Dzienniczek Gwiazdkowy
23.08.3305 Collins Market

Dawno nie pisalem kochany Dzienniczku... Wybacz ale Pustka wciaga i Space Madness zmienia czlowieka. Normalnie stojac na Salome's Reach i patrzac w kierunku HRki i Sol czulem jak cos za moimi plecami mnie przyciaga i wola. Po powrocie bylem jeszcze w Formidine Rift i przy Zurarze. Dziwne uczucie. Niby to nie moja historia, niby wtedy bylem U NICH, ale jeszcze mocniej czuje tych ludzi ktorych historie sa tam nagrane. Jakbym lecial z nimi, moze obok. I glos Salome. Ona cos odkryla i wiedziala. Cos czego nam nie dane chyba bedzie zbadac bo Club od lat zaciera slady... Coz doktor mowi ze to minie i przejdzie, powinienem wiecej odpoczywac i sie opalac.
Uff. Wreszcze dostarczylem wszyskie papiery do Biura Planowania Wypraw UC w Collins Market. Byli dosc zdziwieni jak przynioslem formularze, plany, listy przelotow. Byli tak zdziwieni ze nawet lykneli wpisany w rubryce Cel Wyprawy: "By poznac nowe swiaty i dolozyc cegielke w galaktycznym wysilku poznawania wszechswiata". Co mialem napisac? Ze lecimy zarobic jak dzikie swinie na saksach a przy okazji sprobowac powalczyc o zloto w LB? Tak, w sumie moglem to wpisac bo by mi i tak nie uwierzyli Smile Ale na razie Pani z Biura zbiera szczeke z podlogi i czyta jakies tutoriale jak te dokumenty zarejestrowac, bo przeciez nikt tu nigdy nawet wyprawy na Opale nie zglaszal. A ja z pieczateczka na Karcie Rejestracji Ekspedycji Naukowej lece do portu po tansze (bo eksploratorzy maja znizke) zapasy na wyprawe. Vive la Biurokracja Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kubusiowy Dzienniczek Gwiazdkowy - przez Kuba Wolf - 27.01.2019, 12:48 UTC
RE: Kubusiowy Dzienniczek Gwiazdkowy - przez Kuba Wolf - 11.02.2019, 19:18 UTC
RE: Kubusiowy Dzienniczek Gwiazdkowy - przez Kuba Wolf - 23.08.2019, 15:26 UTC

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości