31.07.2019, 07:28 UTC
(29.07.2019, 21:56 UTC)Lucas Dragoneye napisał(a): Takie pytanie, jak tą apkę OpenTruck połączyć z elitką? Chciałem przetestować ten darmowy sposób i działa mi, widzę jak się testowy obrazek rusza gdy ruszam telefonem. Ale za grosz nie wiem jak podpiąć tam Elite. Dodam, że mam ją przez steama i dodawanie exe'ków z plików steama mi nie działa.
Możesz dodać exeka, zobacz w folderze steamapps masz elite_launcher czy jakoś tak. Nic więcej nie musisz robić, gra sama wykryje.
Ja natomiast z telefonem mam inny problem. Mam problem z obrotem głowy czyli tzw yaw. Glupieje strasznie magnetometr czy jak to się tam nazywa. Podobno słuchawki mogą zakłócać sygnał. W górę i w dół czyli pitch działa bez zarzutów. Tylko ten yaw mnie wkurza.
Np nie mogę się obracać w prawo (dodatni współczynnik), bo mi łapie w lewo (negatywny). W lewo mogę się obracać. Dziwne to.
Ktoś się spotkał z takim problemem? Muszę pewnie sprawdzić bez słuchawek czy będzie też ten problem.
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)

.png)
.png)
.png)