09.07.2019, 05:48 UTC
(08.07.2019, 22:02 UTC)SKI_COMPANY napisał(a):(08.07.2019, 21:39 UTC)Pajk napisał(a): Ok, nadal nie bardzo rozumiem tej składni - chyba zbyt nowoczesna dla takiego dinozaura, jak ja.Dzięki za odpowiedź (sry, teraz będę używał skrótu TWH, a nie SH).
Misje dla TWH pojawiają się w systemie dopiero, kiedy TWH tam wskoczy - wtedy w misjach pojawia się właściwy dla Ciebie kontakt - jak masz w TWH Aliied to jest to Sean Binder (mój stary znajomy z Wiednia btw). Masz wtedy misje dla TWH, żeby ciągnąć nas do góry. Wcześniej mogą być misje dla TWH w systemie, który ma "pending expansion", ale niekoniecznie tam, gdzie mamy wylądować i z pewnością nie dla nas, bo nas tam jeszcze nie ma. Dopiero po ekspansji, jak już jest kontakt TWH, są misje dla TWH.
Czytałem że można robić misje w systemach gdzie jest 55 - 65% influence, więc inne rozumiem odpadają żeby nie szkodzić?
Mam Allied, znam gościa
W Sali Odpraw masz listę naszych systemów. Jeśli są na zielono to bez problemu możesz tam działać. Jeśli są na fioletowo i czerwono to można tam robić tylko zadania, które są wystawione dla danego systemu poprzez Margrabiów lub Rotmistrzów (najczęściej specyficzne instrukcje w celu osiągnięcia przez nas jakiegoś celu). Dochodzą jeszcze systemy zamknięte czyli te które mrugają (aktualnie tylko HR 8444) do których zasady mają się tak samo jak wyżej.
Poza tym w Sali Odpraw jest link z wytłumaczeniem i instrukcją obsługi.
![[Obrazek: MB0ujCf.png]](https://i.imgur.com/MB0ujCf.png)
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)