09.04.2019, 14:01 UTC
(09.04.2019, 12:42 UTC)Dziadostwo napisał(a):(09.04.2019, 12:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Łoo, więcej ruin?! Byłem przekonany, że odkryto już wszystkie, jakie były do odkrycia!
Poszukać nie zaszkodziW okolicach tej mgławicy na pewno jest system z 3 lokacjami "guardian ruins" na jednej planecie (ich lokacja jest podana w kodeksie). Krążąc dookoła tego systemu wpadłem na kilkanaście kompletnie nieodkrytych systemów, więc w chwili obecnej kołuję sobie w tym rejonie na chybił-trafił. Może znów będę miał farta i na coś trafię? To byłoby coś. Jeśli nie...to trudno, zawsze wpadną jakieś tagi i kasa.
Swoją drogą, @Strzygaa, tak sobie myślałem. A może zacząć na bieżąco dzielić się screenami, by nasze relacje nie były takie "suche"?
co do screenów, spoko i tak się wszystko posypało. Oczywiście dolecę do celu ale w swoim tempie więc nie musisz na mnie jakoś czekać, Jako że nie bardzo umiem robić podglądy screenów jakie wstawiam, powstawiam linki do nich i na bieżąco co raz nowsze będę wstawiać - tylko pamiętaj żeby wstawiać NIE na tym wątku tylko na tym drugim oficjalnym!
P.S
ekspedycja nie została zakończona ale wszystkie plany się posypały więc wstawimy screeny dolecimy do celu we własnych tempach i po dotarciu do sagi A zakończę oficjalnie ekspedycje a osobiście już solo w (ponownie) swoim tempie z sagitariusa wylece gdzieś jeszcze dalej nie wracając do hr (nie mam po co)
STRZYGA - PECH TO MAŁO POWIEDZIANE...

W okolicach tej mgławicy na pewno jest system z 3 lokacjami "guardian ruins" na jednej planecie (ich lokacja jest podana w kodeksie). Krążąc dookoła tego systemu wpadłem na kilkanaście kompletnie nieodkrytych systemów, więc w chwili obecnej kołuję sobie w tym rejonie na chybił-trafił. Może znów będę miał farta i na coś trafię? To byłoby coś. Jeśli nie...to trudno, zawsze wpadną jakieś tagi i kasa.