26.03.2019, 21:23 UTC
Ok to czas na mala garsc osobistych statystyk
Liczba skokow: 2000
Dystans: 132 801 LY
Zeskanowane obiekty: 31 388 (20 ELW {first discovery licze ze pewnie kolo 10}, 29 AW, 249 WW)
Zmapowane obiekty: 797
Wartosc kartografii: ok 1500 MCr
Skoki z neutronowek: 89 (o jeden za duzo
)
Czas gry: EDD zle to liczy ale przekroczylem 2 tygodnie, mysle nawet ze to bedzie 2 tygodnie i 3 dni.
Niestety do tej pory nie znalazlem zadnego zielonego giganta. Troche tez widze ze zmiania sie to na czym mi zalezy i czego lubie szukac.
Niezmienrnie brakuje mi elitkowej statystyki First discovery i czegos odnoszacego sie do odkryc bio i geo, ale pewnie o cos takiego mozna by sie pokusic dopiero jak Codex zacznie dzialac.
Liczba skokow: 2000
Dystans: 132 801 LY
Zeskanowane obiekty: 31 388 (20 ELW {first discovery licze ze pewnie kolo 10}, 29 AW, 249 WW)
Zmapowane obiekty: 797
Wartosc kartografii: ok 1500 MCr
Skoki z neutronowek: 89 (o jeden za duzo
)Czas gry: EDD zle to liczy ale przekroczylem 2 tygodnie, mysle nawet ze to bedzie 2 tygodnie i 3 dni.
Niestety do tej pory nie znalazlem zadnego zielonego giganta. Troche tez widze ze zmiania sie to na czym mi zalezy i czego lubie szukac.
Niezmienrnie brakuje mi elitkowej statystyki First discovery i czegos odnoszacego sie do odkryc bio i geo, ale pewnie o cos takiego mozna by sie pokusic dopiero jak Codex zacznie dzialac.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)