22.03.2019, 07:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.03.2019, 07:52 UTC przez MISIEK JABBA.)
(17.03.2019, 15:14 UTC)3ND3R Wiggin napisał(a):(17.03.2019, 14:43 UTC)MISIEK JABBA napisał(a): Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity. Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.
Siema :Dzieki za ciepłe przywitanie. Skoro jestes starym graczem to domyślam się że jesteś kopalnia wiedzy i porad ?A jako pilot drona, śiwetnie zorientowany w kwestiach pilotażu?
Ja tez latam dronami, nic poważnego, (ani drogiego ;P ) tak sie czasem lubie powygłupiać w parku tanimi chinskimi latadłami.
Miejmy nadzieje że będzie okazja polatać razem w skrzydle :
Pozdrawiam.
Właśnie o to chodzi, że kopalnią wiedzy nie jestem mimo, że gram od dawna. Wbijałem sobie do tej pory rangę w Empire robiąc misje podczas tygodniowych 3-4 godzinnych posiedzeń i z horizons praktycznie nie korzystałem prócz lądowania na kilku planetach. Dlatego to ja się dowiem czegoś na temat inżynierów czy kopania. Nie jestem maniakiem tutoriali bo szkoda mi na to czasu. Może to źle ale tak niestety jest

(18.03.2019, 07:08 UTC)Indygo napisał(a): @MISIEK JABBA ... coś na temat małych wiosek w górach to wiem.. sam rzuciłem miasto dla takiego życia
moja wioseczka w Karkonoszach
a co do Frontiera z Amigi... to sporo nas tu jeszcze z C64
Ja w Górach Suchych czyli część Kamiennych a po drugiej stronie wiochy są już Sowie. Niedaleko Adrspach, Stołowe, pewnie tak jak u Ciebie jest przepięknie, cisza i spokój - idealne warunki do życia. I też uciekłem z Wielkopolski gdzie mieszkałem całe życie.