02.03.2019, 13:30 UTC
(02.03.2019, 11:54 UTC)MAGNUM354 napisał(a): pogadac możemy bez problemu jutro - tylko czemu czas rozmowy ma trwać 30 minut? już to z góry załozyłes czy nie masz więcej czasu? pytam bo chyba nie wiesz na czym polega exploracjanapisałem "ok.30 min" co oznacza że tyle nam zajmie PRZEDSTAWIENIE planu który zaplanowaliśmy, nauczyłem się prowadząc klan przez 5 lat że nie każdy ma chęci żeby siedzieć godzine i więcej na zebraniu, strasznie dziwnie odbierasz to co pisze, być może to moja wina ale nie mam nic złego na myśli. Jeśli chodzi o pomoc z inżynierami było to dość spontaniczne bo to dziadostwo mi powiedział jak działają inżynierowie i o co w ogóle w tym chodzi... co do wchodzenia na discorda to prawda że nie siedze na kanałach bo nie mam takiej potrzeby gadam z ludźmi z którymi bezpośrednio gram a jak byłem z 2/3 razy na discordzie słyszałem tylko cisze.. tam nikt nie rozmawia praktycznie a ja wolę sobie posłuchać muzyki czy dobrego podcasta grając w elite. Jutro czas mam jako że jestem chory to nigdzie z chaty nie wychodzę poza lekarzami więc jeśli rozmowa będzie wartka to nie mam problemu żeby siedzieć i cały dzień a wcałym twoim poście nie widzę informacji o które prosiłem tzn. godzina która ci pasuje na rozmowe. Osobiście się do was dostosuje ze względu na moją akt. sytuacjenie da się wyznaczyc czasu - np: dzisiaj przez godzinę dolecimy tam a tam i macie po 5 minut na zeskanoiwanie kazdego po drodze odwiedzonego systemu
to nie ta bajka
przy okazji - jakbys wchodził na discorda ( bo jakoś cie nigdy nie widziałem ) to byś wiedział ze mamy skrzydło specjalne HKL które pomaga początkującym pilotom w zdobywaniu kasy ( żeby mogli bezpiecznie latac po kosmosie i mieli fundusze np na wykup statku ) ale takż ezajmujemy się pomoca w zdobywaniu i odblokowywaniu inżynierów i jesli ktoś ma naprawde duzy problem to takż ew zdobyciu materiałów wymaganych do przeróbek... czasem wystarczy ze nawet podpowiemy jak zdobyć jakiś materiał - to tez oszczędza czasu.. W sumie Dziadostwo powinien ci to powiedzieć bo jego spotkałem na kanale głosowym już nie raz..
Zobacz na mój podpis pod każdym postem...
Metal Alloys dla Frasier też mamy i moglismy ci wyrzucić z ładowni...

nie da się wyznaczyc czasu - np: dzisiaj przez godzinę dolecimy tam a tam i macie po 5 minut na zeskanoiwanie kazdego po drodze odwiedzonego systemu