09.02.2019, 16:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2019, 16:56 UTC przez Kuba Wolf.)
Tak wiem i wlasnie dzialanie samego HONKA sprawdzalem w systemie 6 i 7. Zalozylem ze zrobie honka i co najwyzej sprawdze czy cos sie pasywnie zeskanowalo. Dlatego pomimo konkretnej ilosci planet tam sa tak male zmiany ilosci skanow wynikajace tylko z gwiazd czyli honka i pasywnego badz powiedzmy aktywnego zeskanowania asteroid.
Generalnie nowy FSS mi osobiscie jest bardzo na reke bo skanuje cale systemy, chcialem sprawdzic jednak czy jest jakas roznica jak sie skanuje np tylko te z zakresu AL-ANAL. Powiem szczerze ze tu wlasnie oczekiwalem roznicy pomiedzy LVL 2 i LVL 3. Gdy taka roznica sie nie pojawila troche mi zapal osiadl, bo uznalem ze to nie ma sensu w tej formie i to predzej niedorobka FDEV niz zamierzony efekt.
Generalnie nowy FSS mi osobiscie jest bardzo na reke bo skanuje cale systemy, chcialem sprawdzic jednak czy jest jakas roznica jak sie skanuje np tylko te z zakresu AL-ANAL. Powiem szczerze ze tu wlasnie oczekiwalem roznicy pomiedzy LVL 2 i LVL 3. Gdy taka roznica sie nie pojawila troche mi zapal osiadl, bo uznalem ze to nie ma sensu w tej formie i to predzej niedorobka FDEV niz zamierzony efekt.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)