18.01.2019, 16:48 UTC
Za mną się ciągnie od czasów szkoły średniej. Pierwsza klasa, ludzie się poznają nawzajem, kto z której pedałówy przyszedł (wtedy to słowo nie miało jeszcze takich konotacji jak dziś). Mieliśmy jednego takiego wesołka, który każdemu jakiś pseudonim wymyślał, w oparciu o to, co tam kto o sobie opowiadał. Ja akurat wtedy miałem okres fascynacji siłownią. Przyklepalo się że chodzę na "pakownię" i tak powstał Paku. Najśmieszniejsze było to, że tak gdzieś po pierwszym roku nauki, duża część nauczycieli zwracała się do nas tymi ksywami (słowa "nick", nikt wtedy jeszcze nie znał)
A w sieci pierwszy raz zaistnialem z tym, wtedy już nickiem, na IRC. Ależ to był fenomen integrujący ludzi, w tamtych czasach internetu "przez telefon" i ćwierkających modemów 14400 kb/s
Niestety często się okazuje że nick jest bardzo popularny i już zajęty, wtedy muszę stosować różne wariacje (paq, paczek, etc.). Dlatego w ED jestem -PAQ-
A w sieci pierwszy raz zaistnialem z tym, wtedy już nickiem, na IRC. Ależ to był fenomen integrujący ludzi, w tamtych czasach internetu "przez telefon" i ćwierkających modemów 14400 kb/s
Niestety często się okazuje że nick jest bardzo popularny i już zajęty, wtedy muszę stosować różne wariacje (paq, paczek, etc.). Dlatego w ED jestem -PAQ-

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: E5QT3y3.png]](https://i.imgur.com/E5QT3y3.png)
MOJE ODZNAKI