23.11.2018, 07:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2018, 08:16 UTC przez Gerciowski.
Powód edycji: literówka
)
(22.11.2018, 23:57 UTC)SEBA312 napisał(a):(22.11.2018, 19:58 UTC)Gerciowski napisał(a): A ja właśnie oglądam stream z FDev Lead Designerem Adamem Bourke, Thargoid Incursion state. Podoba mi się to, aż ciśnie się pytanie: what took you so long? Nie wiem czy ktoś z naszych to testował ale zapowiadają się ciekawe akcje. Sam jeszcze nie oddałem w stronę thargów jednego strzału ale już się zbroję na okoliczność.
Puki co to jest to zabawa dla skrzydła bądź przynajmniej grupy graczy. Wczoraj trochę latałem w AX CZ w Maia. Problem wygląda następująco: Najpierw strzela się do "małych Thargoidów- Marauderów, Scoutów itd. Przydają się na nich konwencjonalne bronie, najlepiej Lasery, bo nie traci się amunicji. Po jakimś czasie jednak na imprezę wpadają więksi Thargoidzi -Cyklopy, Bazyliszki, Medusy-i to bynajmniej nie pojedynczo. jeśli masz tylko normalne bronie to leżysz, bo nic nimi nie wskórasz a NPC nie kwapią sie zbytnio do atakowania tych większych oponentów. jeśli wylecisz, żeby zmienić statek Twój postęp w CZ zresetuje się i będziesz musiał zaczynać od nowa. W przypadku , gdy masz bronie AX to... najprawdopodobniej i tak będziesz musiał zwinąć się z CZ bo bronie AX potrzebują amunicji, a tę zapewne zużyjesz podczas walki z Marauderami i Scoutami, czyli tymi mniejszymi Thargoidami. Wniosek jest jeden:
Samemu nie ma co się pchać do AX CZ dopuki będzie to zorganizowane tak jak w Becie. Poza tym do takiego CZ koniecznie należy zabrać Decontamination limpet Controller, a i repair limpet by sie przydał bo co chwilę wpada się w żrącą chmurę powstałą po ubiciu któregoś obcego.
Te wszystkie thargi , jesli Cię @SEBA312 zrozumiałem to pojawiają się w CZcie w określonej kolejności, nie taki losowy respawn jak w "ludzkich strefach"? No to będą konkretne jatki, szczególnie jak obcy zaczną demolować nasze systemy.

.png)