11.11.2018, 12:12 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2018, 12:13 UTC przez SP-GGX.)
(11.11.2018, 11:35 UTC)Yata_PL napisał(a): ja probowalem rozwalic ale chyba nie dokca widze w Vr jakie asteroidy sie do tego nadaja, wydaje mi ze wszystko mam poprawnie zbindowane ale nigdy nie pojawil mi sie ten graficzny 3 kolorowy analyzer czy jak go zwal w panelu info. Jakis cynk jak znalesc taka skale do rozwalki ?
Po zeskanowaniu asteroidy prospectiong limpets pojawią ci się ikon na asteroidzie ( nie zawsze ) ikonki są dość intuicyjne więc będzie wiadomo które 3 nowych narzędzi użyć do wydobycia. Jeśli chodzi o samo znalezienie asteroidy którą można by było rozwalić to z mojego doświadczenia wynika, że proście jest trafić 6 w TOTKA
.Udało mi się znaleźć tylko jedną taką asteroidę i to fartem pomimo spędzenia kilkunastu godzin w pasach asteroid

(11.11.2018, 12:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(11.11.2018, 11:35 UTC)Yata_PL napisał(a): ja probowalem rozwalic ale chyba nie dokca widze w Vr jakie asteroidy sie do tego nadaja, wydaje mi ze wszystko mam poprawnie zbindowane ale nigdy nie pojawil mi sie ten graficzny 3 kolorowy analyzer czy jak go zwal w panelu info. Jakis cynk jak znalesc taka skale do rozwalki ?
1. Pulse Wave Analyser czy jak to się tam zwie podświetla Ci skałki, które mają depozyty podpowierzchniowe i szczeliny. Im jaśniej się jarzy, tym większa szansa
2. W Contacts pojawią się Fissues (szczeliny).
3. Ten element UI pojawia się dopiero po wprowadzeniu ładunku w pierwszą szczelinę.
No i masz profesjonalnie przygotowaną odpowiedz

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)