02.11.2018, 17:31 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2018, 17:34 UTC przez Unigenitus.)
(02.11.2018, 15:13 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(02.11.2018, 15:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Albo mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem albo nie wiem. Musze zapytac :
Czyli Skrzydlata Husaria bedzie szwadronem?
A jak będzie można wyróżnić nasze skrzydła specjalne? opcji pod=szwadronów nie ma, tak ?
Tak, mamy już zarezerwowane nazwy i nasze szwadrony będą gotowe od razu po wyjściu patcha. (Liczba mnoga, bo szwadrony nie są multiplatform i będziemy mieli osobne dla PC, XB i PS4).
Co do struktury organizacyjnej, to musimy poczekać do bety, żeby to przetestować, ale raczej postaramy się odtworzyć tę z forum. Pozostaje jeszcze decyzja czy dostęp do szwadronu będzie dla każdego, czy tylko dla pilotów z określoną reputacją etc. etc.
Jeśli dobrze zrozumiałem zalożenie devsów było takie że szwadrony/eskadry/dywizjony są niższą formą organizacji jak frakcja. Mogą one przynależeć do frakcji i ją wspierać. Wyraźnie zaznaczali że chodzi o to aby zbierać ludzi o podobnych zainteresowaniach, stylach gry, a nawet grających w podobnych godzinach. Zapewne w takim kierunku też będzie ta mechanika rozwijana.
Z czystej ciekawości jakie argumenty za i przeciw stanęły za decyzją że będziemy mieli ogólne szwadrony według platform?
Przyłączam się do pytania jak po tej decyzji umiejscowić w takim systemie skrzydła specjalne? Moja początkowa myśl po obejrzeniu streamingu była taka że one pewnie się przekształcą w szwadrony (ta nazwa źle mi się kojarzy
).

.png)