31.10.2018, 20:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2018, 20:38 UTC przez Kuba Wolf.)
(31.10.2018, 19:57 UTC)Kahea napisał(a): Zbindowałem potrzebne klawisze jednak mam problem z Detailed Discovery Scanner - sondy lecą tylko w jednym kierunku i nie mogę się odwrócić w inną stronę
Sterowanie tym "dzialkiem" do sond to musisz zbindowac sterowanie w czesci Multi Crew. Sam sie kilka godzin z tym meczylem.
Co do Q&A wyzej to wstepny "ping" skanerem pokazuje nam wszystkie glowne gwiazdy systemu na mapie systemu (chyba ze trafialem na same juz przeskanowane) i teraz mozna go wykonac na dwa sposoby:
*prawie tradycyjnie - czyli wlatujemy w system, ustawiamy sie na mode eksploracyjne (niebieski HUD) i ladujemy paseczek
*nowoczenie - gdy po wleceniu w system odpalimy modul FSS (domyslnie chyba na wiekszosci bindow z klawiatura " ` " ) zostaniemy poproszeni o wykonanie skanu (na dole jest info i klawisz jaki mamy do tego zbindowany w module FSS).
Generalnie na chwile dzis rano nowy system eksploracji jest fajny, ale jeszcze nie ma podpietych rzeczy zwiazanych z gornictwem i generalnie ma sporo niedorubek. Nie zmienia to faktu ze zmiana jest absolutnie kolosalna i jak dla mnie BARDZO na PLUS.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)