30.10.2018, 16:08 UTC
Ja kupiłem wszystko
Te DLC z pojazdami pozwalają ci prowadzić pojazdy danego typu. Bez DLC możesz być tylko pasażerem i nie będziesz pełnił żadnej aktywnej funkcji w śmigłowcu czy czołgu.
Zeus to opcja tworzenia misji w locie - taki moduł mistrza gry z gier RPG.
Wracając do tematu serwera. To mam jeszcze lepszy pomysł. Muszę tylko sprawdzić jakie dokładnie porty zajmuje Steam i serwer Army. Mogę postawić serwer u siebie w serwerowni. Ostatnio wymieniłem kilka kompów na nowsze ludziom na produkcji, więc mogę któryś wykorzystać. Wsadzę go do serwerowni, ustawię parę reguł na routerze i firewallu albo zobaczę czy uda się go wpiąć pomiędzy router Netii a brzegowy naszego LANu i mamy serwer w Krakowie na symetrycznym łączu światłowodowym z gwarantowaną przepustowością 1 GB/s
Te DLC z pojazdami pozwalają ci prowadzić pojazdy danego typu. Bez DLC możesz być tylko pasażerem i nie będziesz pełnił żadnej aktywnej funkcji w śmigłowcu czy czołgu.Zeus to opcja tworzenia misji w locie - taki moduł mistrza gry z gier RPG.
Wracając do tematu serwera. To mam jeszcze lepszy pomysł. Muszę tylko sprawdzić jakie dokładnie porty zajmuje Steam i serwer Army. Mogę postawić serwer u siebie w serwerowni. Ostatnio wymieniłem kilka kompów na nowsze ludziom na produkcji, więc mogę któryś wykorzystać. Wsadzę go do serwerowni, ustawię parę reguł na routerze i firewallu albo zobaczę czy uda się go wpiąć pomiędzy router Netii a brzegowy naszego LANu i mamy serwer w Krakowie na symetrycznym łączu światłowodowym z gwarantowaną przepustowością 1 GB/s

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)